|
Mudelismifoorum forum.pistik.com
|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
lauri Administrator

Liitunud: 20 Juuli 2005 Postitusi: 3055 Asukoht: Tallinn, Estonia
|
Postitatud: Esm Juuli 02, 2007 16:24 Teema: Teadaanne ja infot pistik.com poe kohta |
|
|
25. saabuma pidanud kaup viibis veidi. Täna on kõigile selle tellimusega kaupa tellinud inimestele info edasi saadetud.
Vastuseks mõnele uudishimulikult: Hetkel ei saa jah kaubale ise järele tulla. Tegu ainult internetipoega - see ka kirjas ning tellimuse vormistamisel EI saa ka märkida "tulen ise kaubale järele".
Kõigil on õigus vaba turumajandusega kapitalistlikus ühiskonnas valida, kust ja mis hinnaga kaupa tellib. Juhul kui mõni soovitud toode pole tellimuse hetkel näiteks Saksa laos olnud, siis on alati klient saanud valida - kas kannatab järgmise kauba saabumise oodata või siis oleme raha tagastanud. _________________ Lauri Laidna - www.pistik.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
JazZ

|
Postitatud: Esm Juuli 02, 2007 19:25 Teema: |
|
|
Kuhu kadus see uudishimuliste teema millele see üleval olev postitus vihjab või olen ma pime? Turumajandus või mitte, aga teema lihtsalt kustutada pole ka kuigi viisakas? (Tegu on muidugi minu isikliku arvamusega) |
|
Tagasi üles |
|
 |
lauri Administrator

|
Postitatud: Esm Juuli 02, 2007 19:57 Teema: |
|
|
See teema sisaldas ebakorrektset infot ja argumenteerimata väljaütlemisi ning seetõttu kustutasin selle. _________________ Lauri Laidna - www.pistik.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
daapn
|
|
Tagasi üles |
|
 |
lauri Administrator

|
Postitatud: Teis Juuli 03, 2007 11:48 Teema: |
|
|
Kallis daapn, kas sa nüüd norid meelega või milles on asi? Vaata palun seal foorumis postituse kuupäeva - Postitatud: Sat Nov 04, 2006 5:25 pm _________________ Lauri Laidna - www.pistik.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
daapn
|
Postitatud: Teis Juuli 03, 2007 12:52 Teema: |
|
|
[quote="lauri"]Kallis daapn, kas sa nüüd norid meelega või milles on asi? Vaata palun seal foorumis postituse kuupäeva - Postitatud: Sat Nov 04, 2006 5:25 pm[/quote]
Ei ma ei nori.
Ütleme nii, et küsisin igaks juhuks üle ja juhtisin Su tähelepanu, et seal on erinev informatsioon. Mis siis, et vana aga kirjas ta seal on. Et, kui vajadust näed, saad seal ära muuta.
daapn |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|