Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
chris

|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2011 11:13 Teema: Tapatalk ja nutitelefon |
|
|
Hei
Kas annaks vahest selle foorumi aktiveerida Tapatalkis (www.tapatalk.com)
Tapatalk selline nutitelefonidele tehtud foorumi programm, hõlbustab liikuvale inimesele foorumi jälgimise.
Tapatalk on nii iOS kui Android platformil olemas.
Päikest  _________________ mikrokopter hexa - fotokopter
Aerofoto - www.100jalga.ee
TimeTrap - pildiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
lauri Administrator

Liitunud: 20 Juuli 2005 Postitusi: 3055 Asukoht: Tallinn, Estonia
|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2011 14:19 Teema: |
|
|
Sa oled nüüd teine huviline sel teemal... vist peab käsile võtma jah. _________________ Lauri Laidna - www.pistik.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
chris

|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2011 14:27 Teema: |
|
|
Good...
kuna otsing tapatalki kohta midagi ei andnud, siis arvasin et olen seni veel ainus. _________________ mikrokopter hexa - fotokopter
TimeTrap - pildiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
JazZ

|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2011 14:42 Teema: |
|
|
Ma olen seda Lauri'le juba pikka aega rääkinud, pakkusin isegi abi kunagi, aga ta ei võta vedu kuidagi...
Üks asi on Tapatalk, aga kõige rohkem häirib mind see et sellel siinsel phpbb versioonil on mingi viga küljes, ta märgib teemad loetuks ainult selles seadmes kus Sa seda teemat loed. Ma kasutan siinset foorumit 2'st arvutist, vahest ka läpakast ja mobiilist, varsti ehk ka mingist tabletist, seega kuidagi tüütuks hakkab juba muutuma see igas seadmes samade teemade uuesti lugemine. _________________ Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mart63

Liitunud: 24 Juuli 2006 Postitusi: 2508 Asukoht: Tallinn,Mustamäe
|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2011 15:16 Teema: |
|
|
JazZ kirjutas: |
Üks asi on Tapatalk, aga kõige rohkem häirib mind see et sellel siinsel phpbb versioonil on mingi viga küljes, ta märgib teemad loetuks ainult selles seadmes kus Sa seda teemat loed. Ma kasutan siinset foorumit 2'st arvutist, vahest ka läpakast ja mobiilist, varsti ehk ka mingist tabletist, seega kuidagi tüütuks hakkab juba muutuma see igas seadmes samade teemade uuesti lugemine. |
+1 _________________ Mudelite galerii |
|
Tagasi üles |
|
 |
chris

|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2011 15:42 Teema: |
|
|
JazZ kirjutas: | Ma olen seda Lauri'le juba pikka aega rääkinud, pakkusin isegi abi kunagi, aga ta ei võta vedu kuidagi...
Üks asi on Tapatalk, aga kõige rohkem häirib mind see et sellel siinsel phpbb versioonil on mingi viga küljes, ta märgib teemad loetuks ainult selles seadmes kus Sa seda teemat loed. Ma kasutan siinset foorumit 2'st arvutist, vahest ka läpakast ja mobiilist, varsti ehk ka mingist tabletist, seega kuidagi tüütuks hakkab juba muutuma see igas seadmes samade teemade uuesti lugemine. |
Lauri võtab vedu küll kui tegevus mõtestatud on...
Aga säärast probleemi millest kirjutad mina küll ei tunnista. Loen foorumit kahe arvuti pealt +mobla. kuna olen pidevalt sisse logitud ja logimisel on lubatud automaatne sisse logimine, siis teemat mida ühes arvutis loen enam teises ei näe lugemata hulgas.
See, mida kirjeldad, võib tekkida siis (ja mitte ainult selle foorumiga) kui sa ei ole sisse logitud... Sel juhul foorumi programm istutab sinu aruvutisse küpsise mille järgi järgmine kord aru saada mis sul loetud ja mis lugemata. Küpsised on aga selle riistvaraga seotud ja mitte sinu kasutajakontoga... kui oled sisse logitud siis algoritm sinu loetud/lugemata postituste kohta on teine.
Ehk abiks, luba kõigil oma seadmetel (sh mobla) automaatselt sisse logida ja seda probleemi ei tohiks sul enam olla. _________________ mikrokopter hexa - fotokopter
TimeTrap - pildiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
JazZ

|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2011 16:41 Teema: |
|
|
Mul logivad kõik seadmed automaatselt sisse, mis Sa tõsiselt arvad et ma viitsiks iga kord sisse logida?
Ma loen pidevalt umbes 5 erinevat foorumit ja see probleem on mul ainult pistiku foorumis, seega ma ajaks selle ikkagi foorumi süüks.
Ma olen ka proovinud küpsiseid ja meelde jäätud salasõnasid kustutada, aga see ei muuda midagi. _________________ Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Internetis: www.fasthobbies.eu
Viimati muutis seda JazZ (Nelj Märts 24, 2011 16:42). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
hommiku kohvi

|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2011 16:41 Teema: |
|
|
chris kirjutas: |
Aga säärast probleemi millest kirjutad mina küll ei tunnista. Loen foorumit kahe arvuti pealt +mobla. kuna olen pidevalt sisse logitud ja logimisel on lubatud automaatne sisse logimine, siis teemat mida ühes arvutis loen enam teises ei näe lugemata hulgas.
|
+1 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mart63

Liitunud: 24 Juuli 2006 Postitusi: 2508 Asukoht: Tallinn,Mustamäe
|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2011 16:57 Teema: |
|
|
Mul kõigis kolmes seadmes automaatne sisselogimine, kuid loetud teemasid näitab ikkagi "oranzina".
Lauaarvutis ja süleris Firefox 4 ja moblas Opera. _________________ Mudelite galerii |
|
Tagasi üles |
|
 |
hommiku kohvi

|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2011 17:09 Teema: |
|
|
mina kasutan tööl testarvutis Safarit, MOzillat ja teises töö arvutis IE ja Mozilla.
kodus Mozilla ... igalpool olen automaatselt sees ja mul töötab nagu dream
PS! brauserid on ikka viimased versioonid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Matsa

|
Postitatud: Nelj Märts 24, 2011 18:38 Teema: |
|
|
+1 |
|
Tagasi üles |
|
 |
JazZ

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2011 16:37 Teema: |
|
|
Endiselt paluks uuendust foorumi tarkvarale!
Nüüd mul on veel üks seade juures mille pealt tahaks foorumit külastada aga sellega on sama probleem, teemasid loetuks ei märgita. _________________ Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Internetis: www.fasthobbies.eu |
|
Tagasi üles |
|
 |
chris

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Wreckie

Liitunud: 7 Jan 2008 Postitusi: 359 Asukoht: Kagu-Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Reede Apr 01, 2011 23:19 Teema: |
|
|
Oleks ka poolt, samuti nutitelefoniga külastaja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chris

|
Postitatud: Kolm Märts 14, 2012 17:03 Teema: |
|
|
Ega sellest Tapatalk lahendusest miskit vahepeal juhtunud ole.
Nutitelefonid vallutavad maailma ja kole palju lihtsam oleks, kui annaks Tapatalkis foorumit jälgida.
Upiks seda teemat siis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|